NocNoi – A new furniture brand, with care and simplicity.

NocNoi stands for good craftsmanship with a sustainable approach to the way furniture is produced. NocNoi designs furniture that is visible in everyday life and furniture that can be adapted to different needs and apartments, based on the modern family and busy everyday life. NocNoi has a desire to create coherence and give more people the opportunity to buy Danish design that is produced with care and in durable materials.

NocNoi bestræber sig på at designe møbler, der giver tilstedeværelse, atmosfære og sammenhæng i hverdagen og i livet. Derfor har det heller ikke kun været et spørgsmål om et smukt design, men også om brugen af møblerne. Den enkle fornøjelse, der opstår når noget bare virker igen og igen og kan tilpasses til forskellige ønsker og behov, er for os et godt design. Et godt design er bygget til at holde og til at opfylde individuelle behov.  

NocNoi er inspireret af den moderne familie, hvor hverdagen er travl og hvor festlige lejligheder er fundamentet til at samle venner og familie for en stund. Vi ved hvor vigtige rammerne er i en travl hverdag, hvor flere elementer skal passe sammen og det er her vores tilgang til design passer ind og giver værdi. Vi ønsker at vores møbler skal skabe flere muligheder i hjemmet, samt kunne tilpasses til hverdagen og til når venner og familier samles ved bordet. Derfor kan man i vores sortiment se spiseborde, der kan forlænges med flere tillægsplader, så der altid kan skabes plads til en mere- og stole der giver mulighed for at sidde behageligt i timevis.  

For at kunne designe møbler der kan tilpasses til individuelle behov og give komfort, har NocNoi fokuseret på en mere traditionel tilgang, der fremhæver håndværk i produktionsprocessen. Det gode design opstår i valget af materialer, funktion og dettes sammenhæng i forhold til virkeligheden. Derfor har NocNoi udelukkende valgt at benytte træ fra kontrolleret skovbrug, som giver noget massivt egetræ til møblerne. Træet bliver derfor også sorteret med håndkraft for at sikre den højeste kvalitet og holdbarhed.  

Den bæredygtige tilgang til måden møblerne bliver produceret på er også et vigtigt element for NocNoi. Ved NocNoi vil vi gerne tage ansvar og dette har også betydning for vores valg af materialer. Et godt design består af ansvarlig produktion med en bevidst brug af materialer, der tager hensyn til de ressourcerne vi har på vores smukke planet. Træet til møblerne kommer fra kontrolleret skovbrug, hvilket betyder at der ikke fælles mere træ end der skal bruges og der genplantes, og der søgers for at dyrelivet ikke skades i forbindelse med skovning. Ved NocNoi mener vi at dette er med til at styrke det gode design.  

Ved NocNoi er vi stolte af det ansvar vi tager og vores ønske om at skabe tilstedeværelse, atmosfære og sammenhæng i hverdagen og i livet. NocNoi rummer af dansk design, hvor traditionen er funktionalitet, skønhed og behov. Dette er vores designprincipper som vi ønsker at give videre og udvikle os ud fra.